Ludovic Orban: Delirul lui Dragnea, tipic unui dictator smintin, trebuie oprit urgent cu orice preţ prin votul din Parlament

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, condamnă în cei mai duri termeni discursul susţinut de Liviu Dragnea în timpul Consiliului Naţional al PSD. Acesta cataloghează abordarea drept una a unui personaj care a pierdut contacul cu realitatea şi crede că toată ţara a ajuns la cheremul lui.

“Liviu Dragnea a pierdut orice contact cu realitatea și a ținut să o demonstreze astăzi întregii țări din cadrul reuniunii PSD. E stupefiant modul în care acest personaj crede că poate să așeze întreg statul român la cheremul său, identificând cu insistență întrega Românie cu Partidul”, a precizat Ludovic Orban.

Liderul liberal remarcă faptul că printr-un astfel de discurs, Dragnea practică atacă aliaţii principali ai României, Uniunea Europeană şi NATO.

“Pentru cei care mai aveau vreun dubiu, Liviu Dragnea a făcut dovada celei mai dure poziții anti-europene printr-un discurs autocratic, prin care practic a declarat război tuturor partenerilor României din cadrul Uniunii Europene și NATO”, arată Ludovic Orban.

“Delirul unui dictator nebun” este sintagma pe care Ludovic Orban o acordă discursului ţinut de Liviu Dragnea, numindu-l pe preşedinte PSD drept “inamicul public numărul 1” al oricăui român care vrea o ţară civilizată care să fie condusă pe respectarea legii.

“Am urmărit profund îngrijorat delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă a sa. Acest individ a lansat atacuri împotriva tuturor instituțiilor care nu se află sub controlul său politic printr-un urlet de disperare venit parcă din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv și mai ticălos discurs antidemocratic și antieuropean de la aderarea României la UE.

Liviu Dragnea este inamicul public numărul 1 al oricărui român care îți dorește să trăiască într-o țară civilizată, bazată pe respectarea legii și pe justa recompensare a muncii sale. Acest individ este capabil de orice nenoricire și ticăloșie împotriva intereselor firești ale României doar pentru a-și servi propriul interes”, afirmă Ludovic Orban.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here