Mii de case din Olt rămân în beznă! Echipele care intervin pe teren încearcă din greu să remedieze situația/ UPDATE

UPDATE ora 20.00: Aproximativ de consumatori mai sunt nealimentați cu energie electrică. Afectate parțial sunt localitățile Teslui, Cîrlogani, Pleșoiu și Leleasca. 27 de puncte de transformare sunt afectate. Nouă echipe ale furmizorului de energie se află în teren pentru remedierea situației.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Mii de locuințe din Olt sunt încă fără energie electrică, după ce aproape 200 de transformatoarea au fost afectate de vremea rea.

Din datele furnizate de operatorul de distribuție a energiei electrice, la ora 18.00, aproximativ 3500 de consumatori din 10 localități nu erau alimentați cu energie electrică.

De asemenea, 95 de puncte de transformare a energiei au fost afectate.

„14 echipe ale furnizorului de energie se află în teren pentru remedierea situației. Localitățile afectate sunt Dobrețu, Vulpeni, Valea Mare, Teslui, Stejești, Cârlogani, Grădinari, Cungrea, Vitomirești, Pleșoiu”, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Astăzi, la ora 14.00, 5000 de locuințe din 19 localități din Olt erau nealimentate cu energie electrică, 184 de puncte de transformare fiinf afectate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here