Polițiștii din Olt au făcut prăpăd în perioada Crăciunului/ Au fost aplicate amenzi de peste un miliard!

Sursa foto: b1.ro

Peste 300 de polițiști au acționat, zilnic, în Olt, în perioada 22 decembrie – 26 decembrie pentru siguranța cetățenilor, fiind utilizate pentru intervenția la evenimente, în medie, 90 de autospeciale. Oamenii legii au aplicat sute de amenzi în valoarea de peste un miliard de lei vechi și au reținut mai multe permise auto.

În cele cinci zile, oamenii legii au aplicat 282 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 108.415 lei.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut 17 permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru încălcarea normelor rutiere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt desfășoară permanent acțiuni pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și liniștii publice. Astfel, în această perioadă, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au intervenit la 511 evenimente, dintre acestea 467 fiind sesizate prin S.N.U.A.U. 112”, a declarat purtătorul de cuvânt Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Acțiunile s-au desfășurat în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here