Cu cine s-a fotografiat în fața DNA București un aprig susținător al PSD din Olt/ FOTO

Deși aprig susținător al Partidului Social Democrat, pentru care a luptat în mai toate campaniile electorale din 2008 încoace, fostul director al ansamblului folcloric „Doina Oltului”, Costinel Alecsandrescu, a ținut să se fotografieze, joi dimineață, în fața DNA București, cu unul dintre cei mai critici protestatari #rezist împotriva PSD, nimeni altul decât fostul jurnalist Mălin Bot.

Jubilând în fața Direcției Naționale Anticorupție după ce procurorii l-au anunțat că i-a fost clasat dosarul în care era acuzat de cumpărare de influență și trafic de influență, Costinel Alecsandrescu a ținut neapărat să-și imortalizeze bucuria într-o imagine cu Mălin Bot, prezent în fața DNA în așteptarea lui Liviu Dragnea, așteptat, joi, de procurorii care l-au chemat în dosarul Tel Drum.

Evident, fostul jurnalist nu l-a refuzat pe Costinel Alecsandrescu.

Costinel Alecsandrescu este un fervent susținător al PSD, cu precădere al liderului organizației județene din Olt, Paul Stănescu.

Joi, el a aflat că a scăpat de dosarul în care procurorii DNA l-au cercetat pentru cumpărare de influență și trafic de influență. Mai concret, el era acuzat că a încercat să influențeze lucrurile, în favoarea sa, într-un alt dosar în care a fost trimis în fața instanței de judecată pentru delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals intelectual. Așa că, joi dimineață, însoțit de avocata sa, el a mers la DNA București pentru a-și ridica, personal, ordonanța de clasare a dosarului (amănunte AICI).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here