Loteria scuză HOȚIA! Mai marii ‘NOROCULUI ROMÂNESC’ dau vina pe ‘O EROARE DE REDACTARE’: Nu recunosc că au păcălit milioane de români

Loteria Română dau vina pe “o eroare de redactare” în scandalul în care este acuzată de inducerea în eroare a românilor după ce la tragerea specială din 31 decembrie s-a dublat preţul variantelor de joc, pe motiv că va fi extragere dublă, dar în realitate a fost doar una.

“In ceea ce priveste informarea cu privire la Tragerile Loto Speciale de Anul Nou din revista „Loto-Prono”, precizam ca in ultimul numar din anul 2018, la rubrica dedicata acestor trageri, s-a produs o eroare de redactare. Aceasta a fost remediata in scurt timp, prin corectarea editiei online si prin retragerea numarului de la difuzare, pentru informarea corecta a jucatorilor”, transmite Loteria Română într-un comunicat postat pe Facebook.

Totodată, reprezentanții instituției precizează că, in conformitate cu Regulamentul de Organizare si Administrare a Jocurilor Loto, s-a “decis majorarea preturilor si modalitatea de desfasurare a extragerilor in vederea suplimentarii cu sume importante a fondului de castiguri.”. Mai exact, oficialii companiei aflate în subordinea Ministerului de Finanțe au susținut că banii încasaţi în plus au fost folosiţi pentru suplimentarea fondurilor de premiere

Românii care au jucat la Loto în perioada sărbătorilor sunt extrem de furioși pentru că au fost mințiți. Aceștia s-au mobilizat pe rețelele de socializare și spun că vor sesiza atât Protecţia Consumatorului, dar vor face şi acţiuni în instanţă pentru că au fost păcăliţi.

“Eu am inregistrarea de la Agentia din Sighisoara,cum doamna de acolo (ma) ne-a informat ca v-a fii extragere dubla. In plus ,am deja cu nume si prenume martori in acest sens. Deci luni 7 Ianuarie 2019 ora 10 ma voi prezenta la Procuratura cu dovezile mele.Este vorba de inselaciune. Persoanele care au fost inselate ii rog sa ma contacteze in private pentru a fi martori la procesul care am sa-l intentez Loteriei Romane!”, scrie un internaut într-un comentariu pe pagina de Facebook a Loteriei Române.

Sunt zeci de comentarii ale celor nemulțumiți. Cu toții acuză Loteria de înșelătorie.

“Pe langa faptul ca , eroarea e fix a doua tragere…ni-sa spus si la agentii ca sunt 2(DOUA) EXTRAGERI ….veniti acum cu minciuni ….”, spune altcineva.

“Dar nu va e putin rusine sa contraziceti atatea persoane ? De ce nu va asumati eroarea si oferiti-le o sansa suplimentara celor care au platit dublu pe biletul de revelion”

“E lesne de înțeles, loteria este un fel de “Caritas” legal, în funcție de câți se înscriu și de ce sumă se acumulează în așa fel încât organizatorii să fie mulțumiți la superlativ, se va hotărî și un norocos câștigător a zece procente din profit.”

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here