Accident GRAV pe DN2: Două persoane au MURIT, iar altele două sunt GRAV RĂNITE/ Imagini TERIFIANTE

Un grav accident de circulaţie s-a produs luni dimineaţă, pe Drumul Naţional DN2, la intrarea în localitatea Răcăciuni, din judeţul Bacău.

Două persoane au murit, iar alte două sunt grav rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. Din primele cercetări, unul dintre şoferi ar fi adormit la volan şi a pătruns pe contrasens, scrie Adevărul.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Iaşi, pe sectorul respectiv carosabilul este umed ca urmare a ninsorilor. Lucrătorii de la Drumuri şi Poduri au acţionat pe parcursul nopţii cu trei autoutilaje dotate cu lamă şi răspânditor de material antiderapant.

Citește și Tânărul din Slatina care a omorât cu mașina un biciclist și căruia i-a fost lăsat permisul, a făcut alt accident, băgând în spital un pieton. Victima e în stare foarte gravă!/ FOTO

Din cauza avarierii grave a autoturismelor şi a proiectării acestora pe ambele părţi ale drumului, circulaţia a fost blocată temporar, pentru efectuarea măsurătorilor de către poliţişti.

La acest moment, circulaţia în zonă se desfăşoară normal, după degajarea carosabilului de către echipele DRDP Iaşi.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here