Comisarul european Corina CREŢU, mesaj DUR către PSD: DEZASTRU în absorbția banilor UE pentru combaterea șomajului/ FOTO

Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, a publicat graficul care arată rata de absorbție a fondurilor UE destinate combaterii șomajului tinerilor între 18 și 25 de ani, pe țări, la nivelul Uniunii.

După cum se poate vedea, România este din nou codașă (foto mai jos).

„Întreaga suma destinata tinerilor, Garantia pentru tineri- Youth Employment Initiative- pentru care ne-am luptat atat ca europarlamentari, 343 milioane de euro s-au pierdut definitiv. Acest instrument era destinat combaterii somajului in randul tinerilor intre 18 si 25 de ani, fiind lansat la București in 8 aprilie 2015 la București de catre vicepresedintele Comisiei Europene Valdis Dombrovski si Primul Ministru Victor Ponta, in prezenta ministrilor sai de atunci, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici.
Acesta e adevarul.
Pentru mine cel mai important e sa facem tot ce putem pentru cetatenii Romaniei, fara a-i minti. Voi reveni.”, a mai scris Corina Crețu pe Facebook.

Corina Crețu a criticat în mai multe rânduri Guvernul Dăncilă că nu accesează bani europeni, mai ales pentru infrastructură.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here