Peste 540.000 de lei pentru „Gala Laureaților”, care va marca 651 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei

Aleșii Slatinei urmează să aprobe, în următoarea ședință de consiliu local, programul manifestărilor prin care va fi marcată împlinirea a 651 de ani de la prima atestare documentară a municipiului și pentru organizarea cărora va fi cheltuită suma de 545.000 de lei. Manifestările vor avea loc în perioada 20-24 ianuarie. 

Duminică, 20 ianuarie, va avea loc, începând cu ora 08.00, la Centrul Cultural ”Eugen Ionescu”, Gala Campionilor, în cadrul căreia se vor decerna diplome și premii elevilor, profesorilor, sportivilor și antrenorilor din unitățile de învățământ slătinene care au obținut performanțe remarcabile în anul anterior.

Marți, 22 ianuarie, tot la Centrul Cultural ”Eugen Ionescu”, va avea loc, de la ora 17.00, Gala Superlativelor, în cadrul căreia se vor decerna distincția ”Cetățean de onoare” și ”Diplomă de merit” persoanelor fizice, juridice, asociațiilor și instituțiilor care au contribuit în anul 2018 la dezvoltarea vieții economice, sociale și culturale a municipiului Slatina. După decernarea distincțiilor va avea loc un moment artistic susținut de interpreți invitați.

Joi, 24 ianuarie, va fi marcată, în prima parte a zilei, la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, Unirea Principatelor Române, prin ceremoniale militare și religioase și prin depuneri.

În cea de-a doua parte a zilei, la Centrul Cultural ”Eugen Ionescu” va avea loc, de la ora 17.00, Gala Seniorilor, în cadrul căreia se vor premia familiile slătinene care au împlinit 50 de ani de căsătorie în anul 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here