Ponta: De la 1 ianuarie, pensia mamei mele a fost îngheţată. În schimb, indemnizaţia mea de deputat a crescut. Mi se pare o măgărie

Sursa foto: b1.ro

Victor Ponta a declarat că i se pare o măgărie faptul că pensiile au înghețat, dar indemnizațiile demnitarilor au crescut. Nu doar că asta nu are nicio legătură cu social-democrația, a precizat fostul premier, dar e și lipsit de bun simț. 

“De la 1 ianuarie, pensia mamei mele a fost îngheţată. În schimb, indemnizaţia mea de deputat a crescut. Mi se pare o măgărie, nu că nu vreau, aş vrea şi vor şi Alin (Văcaru n.r.) şi Daniel (Constantin n.r.) să avem indemnizaţii mai mari, dar nu se poate să creşti indemnizaţiile la demnitari şi să îngheţi pensiile sau să îngheţi salariile la cei de la SMURD sau de la spital, de la profesori. Nu doar că nu e social-democrat, e pur şi simplu lipsit de bun simţ”, a declarat președintele PRO România, citat de Agerpres.

Ponta a mai afirmat că partidul pe care îl conduce a depus un proiect care prevede suspendarea pentru un an a banilor pentru partide: ”Noi am făcut un proiect de lege, pentru că vrem să facem amendament la buget, am făcut proiect de lege, l-am depus deja, în care am cerut un lucru de bun simţ: nu sunt bani de pensii şi de salarii, le-am îngheţat, hai să suspendăm, timp de un an, suta de milioane de la buget pentru PSD şi pentru partide. Ştiţi, astea sunt lucruri pe care oamenii le înţeleg, nu-s chiar aşa de proşti cum îi crede Dragnea şi cum i-a mai crezut, când făcea Dragnea campanie pentru familia tradiţională. (…) N-ai bani de pensii şi de salarii, dar în schimb ai bani să măreşti la parlamentari şi la miniştri”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here