Adrian Țuțuianu a trecut la partidul lui Ponta

Sursa foto: digi24.ro

Senatorul Adrian Țuțuianu, exclus din PSD, a anunțat că trece la PRO România, partidul condus de Victor Ponta. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă la Bacău, chiar alături de fostul premier, informează HotNews.

”Este prima zi în care sunt alături de echipa Pro România după ce am meditat îndelung la parcursul politic pe care să îl urmez. Sunt într-o situaţie litigioasă cu PSD, dar am apreciat că doi ani de zile din viaţa mea pierduţi în litigii care pot să ducă nicăieri este prea mult şi că este cazul să mă alătur unui proiect politic nou. Nu m-am dus aiurea, am venit alături de Pro România din două motive. Am avut în calitate de preşedinte de organizaţie, dar şi de preşedinte de CJ o relaţie excelentă cu Victor Ponta. Sunt oameni cu care am lucrat, Nicu Bănicioiu, Daniel Constantin, îi cunosc pe toţi care constituie nucleul de bază al partidului, şi acest lucru a fost un criteriu pentru mine. În al doilea rând, 20 de ani m-am identificat cu o politică social-democrată şi consider că astăzi alternativa corectă la PSD este Pro România. Am venit alături de oameni pe care îi cunosc şi promovează acelaşi tip de politici pe care le împărtăşesc şi eu”, a subliniat Ţuţuianu, citat de Agerpres.

Țuțuianu a declarat că este ”sigur” că și alți senatori se vor înscrie în acest partid.

Astfel, PRO România are 1 senator și 14 deputați.

”Odata cu venirea lui Adrian Țutuianu, a domnului Mocioalca , faptul ca fiecare incearca sa se organizeze cat mai bine, asta e momentul cel mai bun. Am incredere in cei care au venit alaturi de noi. Cine vine acum la Pro România, vine din incredere, ca nu avem alte avantaje, ba din contra, te trezesti cu controale. PSD a primit in ianuarie un milion si jumatate de euro de la stat, PNL un milion de euro, USR vreo 700.000. Cea mai buna afacere e sa ai un partid parlamentar, cine mai primeste un milion si jumatate de euro?”, a declarat Victor Ponta, la Bacău, potrivit stiripesurse.ro.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here