Bărbatul care a atacat o femeie pe strada Cuza Vodă din Slatina a fost reținut de polițiști

Bărbatul care, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a atacat o femeie pe strada Cuza Vodă din Slatina, lovind-o cu pumnul în cap, a fost identificat și reținut de polițiști.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, este vorba de un bărbat din localitatea Movileni, el fiind identificat cu sprijinul polițiștilor locali.

„În urma activităților desfășurate cu celeritate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina – Biroul de Investigații Criminale, cu sprijinul Direcției Poliției Locale Slatina, a fost identificat un bărbat, de 38 de ani, din comuna Movileni, bănuit că, în noaptea de 20 ianuarie, în jurul orei 00.00, ar fi lovit o femeie în zona capului. În cauză, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au dispus continuarea urmăririi penale față de bărbat, și împotriva acestuia a fost luată măsură reținerii pentru 24 de ore”, a declarat Alexandra Dicu.

Autorul atacului este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violente și se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

O femeie din Slatina a fost atacată pe stradă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de un individ care a lovit-o cu pumnul în zona capului.

Incidentul s-a petrecut pe strada Cuza Vodă din municipiu, în jurul orei 00.00, în timp ce femeia venea de la serviciu și se îndrepta spre casă. După ce a lovit victima, agresorul a dispărut cu o mașină. Victima a cerut ajutor la 112.

Imediat după ce a anunțat agresiunea la 112, la fața locului au sosit polițiștii, dar și un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale victimei. Femeia a refuzat transportul la spital.

În cursul zilei de mâine, bărbatul vinovat va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina în vederea dispunerii măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here