Paul Stănescu, la Slatina: De fiecare dată, candidatul la prezidențiale a fost preşedintele partidului

Prezent, joi, la Slatina, pentru a participa la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române, senatorul Paul Stănescu a declarat că este posibil ca PSD să aibă candidat propriu la alegerile prezidențiale.

Fostul vicepremier a spus însă că o decizie în acest sens se va lua, cel mai probabil, după alegerile europarlamentare din luna mai.

„Va fi o decizie a forurilor Partidului Social Democrat. Eu cred că PSD va avea un candidat. Aşa cum ştiţi, de fiecare dată, candidatul Partidului Social Democrat a fost preşedintele partidului. Probabil că, în cel mai scurt timp, se va lua o decizie, dar după câte înţeleg, cred că acest lucru se va stabili după alegerile europarlamentare”, a afirmat social-democratul.

În orice caz, liderul social-democraților din Olt susține că PSD trebuie să aibă candidat propriu și că partidul are mulți oameni care ar putea avea calitatea de candidat la alegerile prezidențiale.

„De fiecare dată eu am susţinut ca partidul din care fac parte trebuie să aibă candidatul propriu. Cu toate că am o relaţie bună cu Călin Popescu Tăriceanu, trebuie să cântărim foarte bine aceste lucruri. Partidul Social Democrat are mulți oameni care ar putea să candideze pentru funcția de președinte. Se va decide însă în forurile”, a încheiat Paul Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here