Un slătinean a uitat să-și ridice banii din bancomat. Ce a făcut persoana din spatele lui/ Poliția a aflat totul! FOTO

Un bărbat din Slatina s-a oprit, miercuri dimineață, la un bancomat de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din oraș să scoată bani, a introdus cardul, a tastat, a scos cardul și a plecat în grabă, nemaiașteptând ca din aparat să iasă suma solicitată. În spatele acestuia aștepta o femeie.

Bărbatul grăbit a dispărut pur și simplu, astfel că femeia care s-a pomenit cu bancnotele lui în față nu a mai apucat să îl anunțe că a uitat să își ia banii. Dând dovadă de spirit civic, ea a sunat, însă, la Poliție și a anunțat incidentul.

Până la publicarea acestei știri, slătineanul nu a intrat în posesia banilor.

„O doamnă din Slatina a dorit să scoată bani de la un bancomat. în fața ei era o persoană care încerca să facă același lucru dar, grăbindu-se, a uitat să își ridice banii. Doamna în cauză a sunta la Poliție și a predat banii. Așteptăm persoana care a uitat banii în bancomat să ne contacteze”, a declarat polițistul Viorel Teacă, cel care a luat legătura cu femeia.

Oamenii legii vor verifica identitatea celui care se va prezenta să ridice suma de bani, inclusiv la unitatea bancară care îi aparține bancomatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here