MOMÂIA DIN CARPAŢI: Mircea Badea, BĂTUT din nou în ultimul hal… Şi-a luat-o în 5 secunde de la Tedi Motociclistul!/ FOTO+VIDEO

Sursa foto: b1.ro

Mircea Badea a eșuat în încercarea de a-și lua revanșa împotriva lui Teodor „Tedi” Emi, motociclistul care l-a doborât în urmă cu cinci ani.  Prezentatorul a fost făcut knock-out în cinci secunde într-un meci demonstrativ de kick-boxing, sâmbătă, relatează Știrescu.

Așadar, Mircea Badea a încercat să se răzbune după ce Tedi îl bătuse măr în urmă cu ceva timp. Ei, bine, vedeta de la Antena 3 n-a avut succes nici acum, pentru că motociclistul l-a răpus și de această dată. Cinci secunde a durat noua reprezentație a lui Mircea Badea, care după o combinație de croșeu la față și genunchi în stomac, s-a făcut una cu podeaua.
„Artele marțiale înseamnă multă muncă, disciplină, respect, nu vorbă multă și aroganță. Cred că Mircea Badea a înțeles lucrul asta după ce i-am acordat revanșa”, a scris Teodor Tedi Constantin, pe Facebook, potrivit stirescu.ro.

Publicația amintește că Teodor Tedi Constantin este campion la K1 și s-a mai luptat cu Mircea Badea și în noiembrie 2014, după ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV pe motiv că l-a jignit în numeroase rânduri.

Totuși, după meciul de astăzi, Mircea Badea a catalogat drept „fake news” informațiile potrivit cărora ar fi stat minute în șir la podea, explicând că a făcut acest lucru la cererea arbitrului. Chiar și așa, până și el recunoaște pe Instagram, că s-a simțit de parcă ar fi fost trecut de un „accelerat”.

Mircea Badea, răpus în 5 secunde de Tedi Motociclistul

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here