Firea nu renunță și vorbește despre „efectele adverse ale vitaminei D(ragnea)”

Foto: b1.ro

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, aduce noi critici președintelui PSD, Liviu Dragnea, dar și primarilor de sector care „aplaudă” decizia de tăiere a bugetului PMB.

„În doi ani, am achiziționat, cu toate piedicile abuzive cauzate de contestațiile neîntemeiate, 400 de autobuze noi Euro 6. Anul acesta, achiziționăm 100 autobuze electrice, 400 autobuze hibride și GNC, 100 troleibuze și 100 tramvaie. Pentru absolut toți bucureștenii, din toate cele 6 sectoare ale Capitalei. Este profund nedemn că unii primari de sectoare aplaudă tăierea bugetului Primăriei Capitalei. Înseamnă că sunt de acord ca bucureștenii să nu se poată bucura de condiții civilizate în transport, de modernizarea rețelei îmbătrânite de termoficare, de dotarea celor 20 de spitale etc”, scrie Firea, pe contul său de Facebook.

Aceasta publică și o imagine din care se poate citi: „Efecte adverse ale vitaminei D(ragnea): cu 25% mai puțini bani pentru transportul public în București!”. Evident, primarul Capitalei face referire la declarațiile de duminică ale șefului PSD, potrivit cărora ar trebui reduse bugetele serviciilor de informaţii şi ar trebui finanțat unui program prin care să fie acordată gratuit vitamina D copiilor, iar dacă nu face Guvernul această reducere, o va face Parlamentul.

Luni dimineață, primarul general l-a provocat pe Liviu Dragnea la o dezbatere televizată. ,,Cu cifrele și dovezile pe faţă, la orice televiziune dorește. Să vadă o țară întreagă cine minte și cine spune adevărul”, a scris Gabriela Firea pe Facebook. Edilul a susţinut că liderul PSD se face vinovat de tăierea de aproape 25 % din bugetul Bucureştiului şi manipulează când susţine că bucureştenii nu vor fi afectaţi. Primarul Capitalei a mai susţinut că bugetul a fost construit astfel, din dorinţa de răzbunare a liderului PSD.

Ulterior, într-o nouă postare, Gabriela Firea a revenit asupra provocării: „Liviu Dragnea! Tu și cu mine, în direct, la orice televiziune vrei. Cu cifrele pe masă, ele nu mint. Fii bărbat, nu fugi!”.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here