ȘOC în muzica populară din România! O îndrăgită cântăreaţă, condamnată la închisoare după ce a UCIS un om/ FOTO

Irina Maria Birou, o iubită cântăreaţa de muzică populară a primit sentința din partea Judecătoriei Târgu Jiu, după ce a ucis un bâtrân.

Aceasta trebuie să presteze muncă în folosul comunităţii şi va fi supravegheată pentru următorii trei ani.

„Condamnă inculpata Birou Irina Maria, la pedeapsa de doi ani de închisoare. Dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de trei ani.

Pe durata termenului de supraveghere inculpata trebuie să anunţe schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile; să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Impune inculpatei să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.

Pe parcursul termenului de supraveghere inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, ce se va executa în cadrul UAT Turburea sau al Liceului Tehnologic Turburea”, se arată în sentința primei instanțe, conform gorj-domino.ro.

În septembrie 2016, Irina Maria Birou a lovit cu mașina, în localitatea Moi, comuna Bâtleni, un bătrân în vârstă de 83 de ani. În urma impactului, pensionarul a fost, pur și simplu, decapitat.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here