Şoferi de TIR români, prinşi în timp ce conduceau şi se uitau la filme pentru ADULȚI: “Îi putem vedea prin binoclu, se vede ecranul strălucind”

Sursa foto: b1.ro

Mai mulți șoferi de TIR români au fost prinși de polițiștii din Franța urmărind filme pentru adulţi, pe laptop, în timp ce conduceau, relatează stirilekanald.ro, care citează publicaţia franceză L’Est Républicain.

Incidentul s-a petrecut în apropiere de localitatea Bassoncourt, din estul Franţei, de la mijlocul lunii decembrie polițiștii depistnd șapte șoferi de TIR români, spanioli, polonezi, cehi și polonezi care se uitau la filme pentru adulţi în timp ce conduceau.

“Am făcut controale inopinante, dar am depistat cinci şoferi la controlul radar, depăşiseră viteza. Într-o lună şi jumătate am confiscat şapte calculatoare. Îi putem vedea prin binoclu, se vede ecranul strălucind. Bordul la camioane e lat, ei pun camionul pe pilot automat şi montează laptop-ul în dreapta lor pe bord. De obicei când ne văd pe şosea închid capacul laptop-ului, dar le-am găsit mergând”, a precizat Patrick Barriere, comandantul echipei de control.

Toţi şoferii au fost amendaţi cu 750 de eur, iar dispozitivele pe care urmăreau filmele au fost confiscate.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here