DESCINDERI în Ilfov la locuința fostului ZIDAR care lucrează ca MEDIC STOMATOLOG: Bărbatul a fost dus la audieri

UPDATE: Flasul dentist  a fost dus la secția de Poliție din Snagov pentru audieri.

Polițiștii au descins sâmbătă la locuința unui bărbat din comuna ilfoveană Gruiu, care ar practica ilegal meseria de stomatolog, având cabinetul medical în propria locuință. Înainte de reconversia profesională fără acte, bărbatul a lucrat ca zidar.

„Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov efectuează o percheziţie domiciliară, în comuna Gruiu, din judeţul Ilfov, la locuinţa unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de exercitarea unei profesii fără drept. Bărbatul bănuit, în vârstă de 50 de ani, din comuna Gruiu, judeţul Ilfov, ar fi desfăşurat activităţi specifice profesiei de dentist, pentru locuitorii comunei Gruiu, fără a avea acest drept”, au anunțat reprezentanții Poliției.

Politiștii au descins în locuința medicului impostor sâmbătă, în jurul orei 15, după ce pe numele bărbatului au fost înregistrate trei plângeri. Anumite surse spun că un localnic ar fi murit la câteva zile după ce a trecut prin cabinetul falsului stomatolog. Până acum însă nu a fost stabilit dacă și-a pierdut viața din cauza intervenției sau din alte motive. Cert este că se plângea de dureri insuportabile după extracții.

Toți sătenii îl cunosc pe Costel Sandu. Îşi amenajase un cabinet acasă şi a învăţat meserie de la soţia sa, care a fost dentist. Culmea, localnicii sunt mulţumiţi de serviciile oferite de fostul zidar, însă acesta nu apare în evidenţele Colegiului Medicilor Dentişti.

De ani de zile, medicul stomatolog impostor tratează pacienții din comuna Gruiu, județul Ilfov. Înainte de reconversia profesională fără acte, Costel Sandu a fost zidar. Pe la şcoală nu a trecut prea mult, căci foaia matricolă stipula doar opt clase. Bărbatul susţine în schimb că acum urmează cursuri de asistent medical. Potrivit Codului penal, exercitarea fără drept a unei profesii pentru care legea cere autorizaţie se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here