VIDEO/FOTO Noi imagini de la intervenția pompierilor pentru salvarea fetei din apele Barajului Strejești. Atenție, IMPACT EMOȚIONAL

Noi imagini de la intervenția pompierilor, de luni, pentru salvarea fetei din apele Barajului Strejești au apărut.

Tânăra de 17 ani, din Strejești, a fost salvată în ultimul moment de pompieri din zona ecluzelor, unde curenții apei sunt foarte puternici.

Potrivit unor localnici, ea ar fi mamă a doi copii, iar soțul ar fi amenințat că o părăsește. Acesta ar fi motivul care ar fi împins-o pe tânără la un gest suicidal.

Fata a fost obesrvată de angajații Hidroelectrica, care i-au aruncat un colac de salvare și au anunțat imediat evenimentul la 112.

Imagini video amator

La fața locului au intervenit pompierii din Sllatina cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru primă intervenție, o autospecială pentru transport scafandri. La fața locului s-a deplasat și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Olt.

„Minora, în vârstă de 17 ani, din localitatea Strejești, a fost găsită în zona ecluzelor, conștientă, ținută la suprafața apei de un colac de salvare aruncat de angajații Hidroelectrica”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Imagini video amator

Pompierii au acționat cu o barcă pneumatică și au adus-o pe femeie la mal.

Pacienta a fost preluată de echipajele medicale, conștientă, în șoc hipotermic și transportată la UPU Slatina.

Imagini video amator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here