‘DIN DRAGOSTE…”. Olguța Vasilescu ar fi renunțat la postul de ministru în schimbul unui loc eligibil la europarlamentare pentru Claudiu Manda, viitorul ei soț

Lia Olguța Vasilescu a anunțat marți seară că, după o discuție cu Liviu Dragnea, a decis să renunțe la funcția de ministru al Dezvoltării. Surse social-democrate au declarat, pentru HotNews, că Olguța Vasilescu ar fi primit, în schimb, de la partid un loc eligibil pe lista de europarlamentare pentru viitorul său soț, Claudiu Manda.

”Astăzi, in urma unei discuții cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea sa îmi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puțin o lună și jumătate de așteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea in continuare de suferit prin absenta din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact in perioada in care România deține președinția UE”, a scris Lia Olguța Vasilescu, pe Facebook.

Fostul ministru al Muncii şi vicepreşedintele Senatului se vor căsători luna aceasta.

Cei doi și-au făcut deja un cadou de nuntă: şi-au luat un conac boieresc ce datează din 1906, amplasat într-o zonă liniștită a Craiovei, foarte aproape de centru.

Viitoarea reşedinţă a lui Claudiu Manda şi a Olguţei Vasilescu beneficiează şi de dotări de mare lux.

“Ca și “exces de lux”, în livingul de la parter avem un șemineu impunător și elegant în același timp. Toate camerele au candelabre import Italia, ușile sunt dotate cu clanțe cu cristale Swarorovski, băile au robineții suflați cu aur de 24k, iar toate vasele wc au capace soft-close. La mansardă, ferestrele au o perdea pentru “întuneric”, sunt acționate din telecomandă și sunt prevăzute cu senzori de ploaie și vânt pentru închidere automata”, se arăta în anunțul de vânzare al conacului.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here