VIDEO+FOTO/ O familie din Olt cu 3 copii minori, surprinsă de un incendiu devastator în casă!

O familie cu trei copii minori din localitatea Teslui a fost surprinsă în casă, noaptea trecută, de un incendiu devastator. Din fericire, deși părinții au simțit foarte târziu că locuința le-a fost cuprinsă de flăcări, au reușit să iasă afară cu copiii înainte de o posibilă tragedie. Casa și lucrurile le-au fost, însă, distruse în totalitate de foc.

Nenorocirea a avut loc în satul Comănița, unde au intervenit, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, pompierii Detașamentului Slatina, dar și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Teslui, sat Comanița, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

„La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum la acoperișul locuinței și la bunurile din cele patru camere de locuit.

Pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative, pompierii militari au acționat aproximativ două ore și jumătate.

În urma incendiului au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați, electronice, electrocasnice,materiale textile și tâmplăria din PVC”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit produs la un prelungitor electric, susțin pompierii.

Familie lovită de nenorocire este una modestă, cu trei copii minori, dintre care doi au probleme de sănătate. Cei cinci se întrețineau cu ce câștiga tatăl, care muncește cu ziua prin sat.

Acum, cu toții s-au mutat la părinții bărbatului, care stau în aceeași localitate, dar vor avea nevoie de bani și de materiale de construcții pentru a-și reclădi casa sau pentru a-și construi una nouă. Cei doi soți speră ca autoritățile locale să le ofere, la necaz, un sprijin.

„Ei acum nu au nevoie să îi ajutăm cu cazarea, pentru că vizavi de casa lor locuiesc părinții bărbatului, unde s-au mutat. Dar, clar, le vom oferi un sprijin financiar”, a declarat, pentru OLT-ALERT, primarul comunei, Mihăiță Lăzărescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here