Olt: Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri GRAVE după ce i-a luat foc casa/ VIDEO

Un bărbat din Olt a ajuns la spital, cu arsuri de gradul doi pe circa 40 la sută din suprafața corpului, după ce a fost surprins de un incendiu puternic care i-a cuprins locuința. Este al doilea incendiu devastator într-o zi în Olt.

Evenimentul s-a produs în comuna Șerbănești, sat Șerbăneștii de Sus, iar pentru stingerea incendiului au acționat pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

„În momentul sosirii echipajelor, locuința ardea generalizat. Proprietarul locuinței, în vârstă de 67 de ani, a fost surprins de incendiu în interiorul casei și a suferit arsuri de gradul doi pe aproximativ 40 la sută din suprafața corpului. Pacientul a fost transportat, conștient, la UPU Slatina. În urma incendiului au ars acoperișul casei pe circa 70 de metri pătrați, tavanele și bunurile din trei camere de locuit”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată.

Este al doilea eveniment de acest fel petrecut într-o singură zi în Olt. Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineață în centrul Caracalului, pe strada Antonius Caracalla, la un chioșc de piese metalice aflat lângă fosta Poștă veche. Imediat focul s-a extins și la un alt magazin din apropiere. Au ars 25 de elemente de mobilier (șifoniere, colțare, mobilă de bucătărie) într-un spațiu comercial, iar în cel de-al doilea au ars tâmplăria din PVC, electronice și materiale textile (îmbrăcăminte).

Imagini video de la incendiul din Caracal:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here