Schimbare de conducere și la nivelul OSFD Scornicești. Cine este noua președintă

În urma alegerilor interne de marți, Organizația Femeilor Social-Democrate Scornicești are o nouă conducere, noua președintă a structurii fiind Steluța Bărbulescu.

Aceasta a înlocuit-o în funcție pe Eugenia Lungu, căreia colegele de organizație i-au mulțumit pentru întreaga activitate politică.

“Colegele noastre de la OFSD Scornicești doresc să aducă o schimbare în orașul lor, vor un parc și un loc unde copiii să poată face diferite activități, vor un primar care să se împlice în problemele comunității și toate aceste lucruri pot deveni realitate dacă vor fi o echipă unită și curajoasă”, a spus, la eveniment, Corina Sulger, președinte interimar al OFSD Olt.

La conferința de alegeri au mai fost prezente, printre altele, Mariana Gheorghe, președinta OFSD Balș și Crina Jilavu, responsabilă cu partea de comunicare în cadrul OFSD Olt.

 

Organizațiile de femei din cadrul PSD Olt se află în perioada de alegeri, totul urmând să culmineze cu conferința județeană care va stabili o nouă conducere la nivelul OFSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here