Bătaie pe paza obiectivelor publice din Slatina. Ce firme țintesc contractul de 4,4 milioane lei

Nu mai puțin de opt companii specializate în pază și protecție s-au înscris la licitația pe care Direcția Administrare Patrimoniu din cadrul Primăriei Slatina a demarat-o pentru asigurarea pazei la mai multe obiective publice.

Ofertele au putut fi depuse până la 17 februarie, urmând ca autoritatea contractantă să le evalueze până în data de 15 martie 2019.

În cursă au intrat Ambasador Group Security SRL (județul Mureș), Europrotect Security SRL (Alexandria), Dragostav Security SRL (Slobozia), Romold Security SRL (Vaslui), Ticoni Protectie și Pază SRL (Slatina), Safety Security SRL (Caracal), Spartan Pază și Protecție SRL (Caracal) și SMB SRL (Târgu Jiu).

Direcția Administrare Patrimoniu estimează un număr maxim de 12 obiective ce aparțin domeniului public al municipiului Slatina, la care se pot asigura servicii de pază în funcție de necesitățile autorității contractante, pentru aceste obiective fiind estimat un număr maxim de 16 posturi de pază permanentă, se arată în documentația de licitație.

Vorbim de fosta Unitatea Militară), Halda Satu Nou, sediul Primăriei Slatina, Parcul Pitești, Parcul ”Eugen Ionescu”, Parcul ”Expo Parc”, Esplanada, Cinematograful ”Victoria”, Pădurea Strehareți, sediul Direcției Generale Ecomonice a primăriei, Cercul Militar și sediul Direcției Administrare Patrimoniu.

Contractul ce va fi atribuit are o valoare estimată de 4.429.056 de lei și va avea o durată de 24 de luni. Achiziția implică încheierea unui acord-cadru cu un număr maxim preconizat de cel mult trei participanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here