Președintele PNL Olt, dispreț pentru oamenii valoroși din cadrul organizației

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a dovedit încă o dată că nu îi pasă nici cât negru sub unghie de oamenii valoroși din organizația pe care o conduce și, pe cale de consecință, de însăși soarta partidului în Olt.

La sfârșitul lunii trecute, în ședința Biroului Politic Județean, liderul PNL Olt a făcut în așa fel încât Ionuț Comănescu, un liberal „adoptat” în urmă cu câțiva ani, să preia președinția Ligii Aleșilor Locali din cadrul PNL Olt. O manevră prin care Voiculescu, dornic de a controla organizația și altfel decât prin prerogativele funcției, arată dispreț față de oamenii valoroși cu vechi state în partid, cum ar fi unii primari care mănâncă pe pâine administrația publică locală sau unii consilieri locali cu prestanță liberală de netăgăduit.

De altfel, PNL Olt este o organizație acaparată de Liviu Voiculescu, interesat în primul rând ca, printr-o clamată restructurare a filialei, să scape de oamenii care, prin substanță și imagine, i-ar perturba lui viitorul politic (dincolo de observațiile noastre, o spun mai mulți liberali importanți).

În acest context, Voiculescu are nevoie să își securizeze puterea înconjurându-se doar de oameni care să îi execute orbește ordinele pe care le dă atât în cadrul structurilor de partid, cât și pe lângă ele. Iar Comănescu, amăgit cu viitoarea candidatură la funcția de primar al Slatinei, este, se pare, unul dintre oamenii potriviți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here