Olt: Ce se întâmplă cu bărbatul mort în accidentul de la Iancu Jianu, provocat de un șofer beat. Era singur pe lume

Bărbatul de 43 de ani din Iancu Jianu care a murit după ce un șofer beat l-a lovit cu mașina duminică seară nu avea pe nimeni, în afară de o mătușă. Așa că el va fi înmormântat de comunitate: vecini și primărie.

Florin Trancă nu mai avea decât o mătușă cu care ținea legătura. Așa că, în afară de aceasta, pentru înmormântarea bărbatului se vor implica vecinii și primăria.

„Omul nu mai avea pe nimeni, doar o mătușă. De înmormântare se va ocupa comunitatea, vecinii, și se va implica într-o măsură și primăria”, a declarat administratorul public al comunei, Marian Călin.

Victimă a șoferului beat a căzut încă un bărbat, de 35 de ani, din aceeași localitate, care a ajuns la spital cu picioarele rupte.

Șoferul vinovat are 34 de ani și este din comuna Făurești, județul Vâlcea. După accident, acesta a părăsit locul evenimentului, lăsând autoturismul undeva pe câmp. El a fost identificat și prins de polițiști după ce aceștia s-au folosit de imaginile înregistrate de două camere de luat vederi montate la două stații de carburanți, pe unde a trecut fugarul.

El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o concentrație de 1,40mg/Litru alcool pur în aerul expirat, adică omul era beat criță.

Reținut, inițial, de oamenii legii, pentru 24 de ore, conducătorul auto a fost arestat preventiv, luni, pe o perioadă de 30 de zile, decizie luată de Judecătoria Balș la propunerea procurorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here