Ce spune Paul Stănescu despre candidatul PSD la alegerile prezidențiale: Cine ar putea fi nominalizat

Fostul vicepremier al României Paul Stănescu a declarat, sâmbătă, la Brâncoveni, Olt, că este posibil ca PSD și ALDE să aibă un candidat comun la următoarele alegeri prezidențiale, după cu e posibil și ca fiecare formațiune politică să aibă candidați proprii.

Totul depinde de rezultatele alegerilor europarlamentare, a ținut să precizeze fostul vicepremier, care a mai afirmat că este posibil ca la alegerile prezidențiale să candideze chiar președintele PSD, Liviu Dragnea.

„Aşa cum spune preşedintele Dragnea, după europarlamentare, în funcţie de rezultatul pe care îl vom avea şi noi şi ALDE, e posibil să avem un candidat comun sau fiecare partid să aibă candidatul său. Decizia va fi luată după europarlamentare şi cred că e, ca timp, un lucru înţelept să nu ne grăbim. Poate fi oricine din partid, desigur că poate fi şi preşedintele partidului”, a declarat Paul Stănescu.

Totodată, fostul vicepremier ia în calcul ca viitorul candidat pentru Cotroceni să fie nominalizat în cadrul unui congres al partidului. El mai spune că interesul PSD de a avea un președinte este unul general, cu atât mai mult, cu cât Partidul Social Democrat nu a mai avut un președinte de țară de la Ion Iliescu încoace.

„E posibil să avem şi un congres pentru stabilirea candidatului. Totul se va face prin vot şi probabil că vom găsi soluţia cea mai bună. Ne interesează acest lucru pentru că PSD n-a mai avut preşedinte de ani buni, dacă ne gândim, de la domnul Iliescu. Probabil că va fi o luptă grea, dar noi ne dorim să avem un preşedinte de stânga, în primul rând”, a conchis Paul Stănescu.

Senatorul Paul Stănescu s-a aflat sâmbătă în Olt, unde a participat la două sărbători locale organizate de comunele Brâncoveni și Osica de Jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here