SINUCIDERE în Slatina. O adolescentă de 15 ani și-a pus capăt zilelor după o ceartă cu tatăl său. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă

O adolescentă de 15 ani și-a pus capăt zilelor, în urmă cu trei zile, înghiținând mai multe medicamente, informează OLT-ALERT. Potrivit surselor noastre, fata s-a sinucis în urma unui conflict cu tatăl său.

Tragedia s-a petrecut joi, 21 martie. Potrivit surselor OLT-ALERT, între tată și fiică ar fi avut loc o ceartă care a afectat-o extrem de mult pe adolescentă. Cearta ar fi pornit de la niște imagini pe care tatăl le-ar fi descoperit în telefonul fiicei.

După ceartă, fata și-a sunat la telefon mama, care era la muncă, încercând să-i spună ce are pe suflet. Mama i-ar fi răspuns că nu poate vorbi mult cu ea și că să aibă răbdare până intră în pauza de masă.

Tânăra, care suferea de o afecțiune a inimii, nu a avut răbdarea cerută de mama sa. A înghițit toate medicamentele pe care le avea pentru afecțiunea cardiacă, după care i s-a făcut rău.

Când și-a dat seama ce a făcut fiica sa, tatăl a sunat imediat la 112, cerând ajutor. Un echipaj de la Ambulanță s-a deplasat la fața locului, dar, din păcate, pentru biata fată nu s-a mai putut face nimic.

Poliția a confirmat decesul.

„O echipă operativă s-a deplasat la fața locului și au fost începute cercetări în acest caz. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Polițiștii așteaptă rezultatul necropsiei de la medicii legiști pentru a da o soluție legală în dosar.

Fata a fost înmormântată, azi, în cimitirul din Clocociov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here