Metrul de autostradă din Suceava, VANDALIZAT. Ştefan Mandachi: Voi pune altă bornă. O voi schimba de fiecare dată, dacă se mai distruge – VIDEO

Primul metru de autostradă construit în Moldova, de Ştefan Mandachi, pe un teren agricol dintre localităţile Suceava şi Cumpărătura, a fost vandalizat, miercuri, persoane necunoscute distrugând borna şi câteva panouri. Mandachi spune că nu va sesiza Poliţia.

Pe Youtube, un bărbat a postat un film în care se vede borna kilometrică distrusă şi probleme la panourile din zona autostrăzii de un metru, construită de omul de afaceri Ştefan Mandachi. Potrivit postării, zona a fost vandalizată.

Suceveanul care a construit primul metru de autostradă, Ştefan Mandachi, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că e posibil să nu fie vorba de vandalizare, fiind de părere că vântul ar fi putut provoca pagubele de la bornă şi de la panourile din zonă.

„Habar nu aveam până azi (miercuri). Având în vedere că mii de oameni opresc acolo şi sunt paşnici, nu mai conteaza un nebun. Poate l-a dat vântul, totuşi, jos. Nu ştiu. Nu fac nicio plângere pentru că locul va rămâne deschis oamenilor de bună credinţă, care vin ca la pelerinaj acolo. Voi pune altă bornă. O voi schimba de fiecare dată, dacă se mai distruge. Nu intru în conflicte cu nimeni şi nu depun nicio plângere”, a spus antreprenorul Ştefan Mandachi.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au transmis că, deocamdată, nu au fost sesizaţi în acest caz, şi fiind vorba despre o proprietate privată, nu pot interveni pentru a cerceta cazul.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here