INCENDIU într-un bloc din Slatina, în apropiere de Compania de Apă Olt / FOTO

Un nou incendiu a izbucnit, duminică dimineață, în imobilul de pe strada Drăgănești din Slatina în care a funcționat Palatul Copiilor și în care, anul trecut, o femeie a fost mistuită de flăcări. Blocul se află în apropierea sediului Companiei de Apă Olt. Este al patrulea incendiu care se petrece în acest bloc, precedentele evenimente fiind cauzate de improvizații la instalațiile electrice. 

De data aceasta, incendiul a avut loc pe casa scării nu din zona locuită, ci în partea dezafectată a blocului, acolo unde mai mulți oameni ai străzii au dat foc unei canapele, la ultimul etaj al blocului. De la canapea, flăcările s-au extins rapid la un perete. Pompierii au intervenit imediat cu mai multe autospeciale și au lichidat incendiul.

„Pompierii de la Detașamentul Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în municipiul Slatina, pe strada Drăgănești, la o clădire dezafectată.

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta la o canapea care se afla pe casa scării și la un perete lateral al clădirii.

Pompierii au lichidat incendiul în scurt timp. În urma incendiului au ars canapeaua și un perete lateral, pe o suprafață de trei metri pătrați. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis folosit în spații închise”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Slatina, Victor Enuș.

Este al patrulea incendiu care se petrece în acest bloc, precedentele evenimente fiind cauzate de improvizații la instalațiile electrice. În 23 octombrie 2018, în urma unui incendiu similar o femeie în vârstă nu a reușit să părăsească la timp camera, ea pierzându-și viața în flăcări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here