Șapte bătăuși au fost reținuți de polițiști după scandalul cu bâte, săbii și lopeți de la Balș/ VIDEO

Șapte bărbați care au fost implicați în bătaia care a avut loc luni în parcarea supermarketului Lidl din Balș au fost reținuți, marți seară, pentru 24 de ore.

Cei șapte bătăuși sunt cercetați pentru comiterea inracțiunilor de încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar în cursul zilei de astăzi ei vor fi prezentați Judecătoriei Balș, unde procurorii vor cere arestarea preventivă.

„Cu privire la altercația din data de 8 aprilie a.c., care a avut loc în parcarea unui supermarket, în urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, toți din orașul Balș, au fost reținuți pentru 24 ore.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare ,tulburarea liniștii și ordinii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Mai mulți bărbați s-au bătut, luni după-amiază, în parcarea supermaketului Lidl din Balș, în încăierare fiind folosite bâte, lopeți, dar și o sabie.

Potrivit oamenilor legii, unul dintre bărbații implicați în scandal ar fi avut asupra sa un pistol cu bile pe care, însă, nu l-a folosit.

În urma conflictului, doi oameni au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here