Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă în cazul omului de afaceri Mârjacu, găsit spânzurat

Sursa foto: Facebook/Virgil Medeșan

Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă în cazul omului de afaceri slătinean Radu Gheorghe/Mârjacu, găsit spânzurat, miercuri, în locuința pe care o deținea în localitatea Nicolae Titulescu.

Asta nu înseamnă că la mijloc ar fi vorba de o moarte suspectă propriu-zisă, ci este vorba de o etapă procedurală în astfel de cazuri.

„Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violență, cu excepția șanțului de flexiune din jurul gâtului, specific spânzurării.

A fost solicitat medicul legist în vederea efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Citește și De ce s-a SPÂNZURAT Mârjacu? Cât de bogat era, de fapt, afaceristul slătinean

Omul de afaceri slătinean Radu Gheorghe, de 60 de ani, cunoscut drept Mârjacu (după denumirea firmei pe care o administra, Mârjacu SRL), s-a spânzurat, miercuri după-amiază, în incinta locuinței pe care o deținea în comuna Nicolae Titulescu. Afaceristul a fost găsit fără suflare de un membru al familiei.

Citește și Încă un pas important spre construirea drumului expres Craiova-Slatina-Pitești: Guvernul a decis începerea exproprierilor în Olt

Gestul extrem al lui Mârjacu este cel puțin curios, în condițiile în care, într-un bilet de adio pe care l-ar fi lăsat, își anunță familia că nu mai are datorii la cămătari și că nimeni nu l-ar fi împins spre sinucidere.

Radu Gheorghe, fost polițist, deținea mai multe magazine de succes, dar și un restaurant în Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here