Sediul PSD Balș a fost VANDALIZAT. „Așa înțelege Medelin, euro-primarul, politica”/ FOTO

Sediul PSD Balș a fost vandalizat noaptea trecută, când cineva a aruncat pe ușa de la intrare cu vopsea roșie. 

Contactat telefonic, președintele PSD Balș, Cătălin Rotea, nu a dorit să comenteze, susținând că îi repugnă poziția de victimă.

Pe de altă parte, unii internauți au postat pe Facebook mesaje în care își exprimă bănuiala că primarul liberal al orașului, Mădălin Teodosescu, nu este străin de acest gest. Acesta este și candidat al Partidului Național Liberal la alegerile europarlamentare din 26 mai.

„Așa înțelege Medelin, euro-primarul, politica!”, a postat pe pagina sa de socializare un internaut.

„Sediul unui partid politic se vede exact așa cum arată! Pentru toate există o explicație: măsura lucrului corect este exprimată de Ludovic Orban, cel care arată dimensiunea cozii de topor în care s-a transformat o formațiune istorică așa cum este Partidul Național Liberal, iar primarul liberal MădălinTeodosescu s-a conformat.

O mizerie explicată de la sursă! Ca de fiecare dată, primarul de la Bals are cuvântul: “Bă, toată lumea atentă la mine! Și tu, Batistută! Uite ce am făcut azi-noapte după ce am văzut ultimul sondaj făcut în Bals…”, a postat, pe Facebook, un alt internaut, însoțind mesajul cu o imagine în care a pus alături sediul vandalizat al PSD și o fotografie în care a fost surprinsă vizita pe care Ludovic Orban, președintele PNL, a făcut-o, împreună cu fostul jurnalist Rareș Bogdan, candidatul liberalilor la alegerile europarlamentare, în Balș.

Întrebat dacă știe ceva în legătură cu acest incident, președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a avut un răspuns negativ.

„Nu cred că domnul primar a făcut așa ceva. La cum îl știu eu, nu cred”, a declarat liderul PNL Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here