Tânărul căutat de poliție după ce a tâlhărit o femeie a fost prins chiar de șeful Poliției Slatina, Mihalache

Tânărul care, miercuri după-amiază, a tâlhărit o femeie pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina a fost de prins chiar de șeful Poliției Slatina, comisarul șef Mihai Mihalache.

Alarma dată miercuri de cel care a anunțat prin 112 că o femeie a fost tâlhărită pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina i-a pus imediat în mișcare pe polițiștii municipiului, care s-au împărțit pe zone de căutare.

La acțiune a participat și șeful Poliției, comisarul șef Mihai Mihalache, care, ținând cont că suspectul identificat nu era din Slatina, a decis să-l caute făptaș în autogări. Îmbrăcat în haine civile și cu imaginea suspectului pe care și-a creat-o după descrierea făcută de colegi, Mihalache a dat cu ochii de tâlhar într-una dintre stațiile unuia dintre operatorii privați de transport de persoane și l-a înhățat exact în momentul în care acesta se urca în microbuz pentru a părăsi orașul, potrivit unor surse din Poliție.

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Schitu, a fost mai întâi reținut pentru 24 de ore și, ulterior, arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile pentru tâlhărie.

Evenimentul a avut loc miercuri după-amiază pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina. Agresorul i-a smuls unei femei geanta, doborând victima la pământ, și a luat-o la fugă. La scurtă vreme, el a aruncat geanta și s-a făcut nevăzut.

El se află acum în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here