Blestemul lui Alex Mazăre. Ce le dorește celor care se bucură de arestarea fratelui său

Alexandru Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, i-a criticat, luni, la instanţa supremă, acolo unde are proces, pe cei care se bucură în aceste momente că fostu primar este adus în ţară pentru a fi închis.

Alexandru Mazăre a spus că le dorește acestor oameni să aibă parte de aceeaşi dreptate pe care a avut-o şi fratele său.

Nu am vorbit cu el. Un singur lucru vreau să spun. Am văzut că foarte mulţi se bucură de situaţia în care se află Radu. Mie atitudinea asta a lor, lipsa oricărei culturi politice, a oricărei analize critice a situaţiei de fapt, niciun fel de aplecare spre drepturile şi libertăţile omului îmi aduce aminte de comportamentul gărzilor roşii a lui Mao din perioada marii revoluţii culturale.

Eu am o singură mare rugăminte la Dumnezeu, ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care Radu Mazăre a avut-o în acest proces în urma căruia avem o condamnare. Câtă dreptate a avut el aici, când a fost judecat, atâta dreptate, în momentele când o să aibă nevoie, să aibă şi aceşti oameni din partea lui Dumnezeu”, a declarat Alexandru Mazăre la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Alexandru Mazăre s-a prezentat luni la ÎCCJ unde se judecă apelul în procesul în care el şi fratele său au fost achitaţi în dosarul privind construirea de locuinţe modulare grupate în campusul social “Henri Coandă” din Constanţa.

Radu Mazăre ajunge azi în România. Cum îl vor aduce din Madagascar poliţiştii

Fraţii Radu şi Alexandru Mazăre au fost achitaţi în iunie 2018 de ÎCCJ, instanţa aplicându-le însă fiecăruia câte o amendă penală de 5.000 de lei. Potrivit deciziei instanţei, Alexandru Mazăre a fost achitat pentru complicitate la luare de mită, dar amendat pentru fals în declaraţii.

Totodată, Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, a fost amendat pentru fals în declaraţii şi achitat pentru luare de mită. Tot în acest dosar, omul de afaceri Avraham Morgenstern a fost achitat pentru dare de mită.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here