DSVSA și Direcția Agricolă Olt s-au pus cu controalele pe producătorii de roșii care au accesat programul „Tomata”

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt (DSVSA Olt) şi Direcţia Agricolă şi pentru Dezvoltare Rurală Olt (DADR Olt), au desfăşurat, săptămâna aceasta, o acţiune comună având drept scop verificarea producătorilor de tomate din judeţul Olt, beneficiari ai Programului “Tomata 2019“, în vederea determinării conţinutului de reziduuri a tomatelor comercializate către consumatorul final, atât pe piaţa locală, cât şi în diverse judeţe din ţară.

Astfel, inspectori din cadrul DADR Olt au prelevat 10 probe de roşii de la producători din localităţile Giuvărăşti, Gârcov, Izbiceni, Scărişoara, Tia Mare şi Pleşoiu, se arată într-un comunicat al DSVSA Olt.

„Probele au fost recepţionate şi analizate în cadrul Laboratorului Sanitar Veterinar şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt – Compartimentul de Control Reziduuri, rezultatele fiind corespunzătoare, conform buletinului de analiză nr. 30540/23.05.2019”, se mai precizează în comunicatul Direcției Sanitare Veterinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here