Răzbunare în PSD după eșecul din alegeri: Patru candidați ar urma să fie scoși de pe listă și opriți din drumul spre Parlamentul European

Sursa foto: b1.ro

Plecarea lui Dragnea direct din fruntea partidului la Penitenciarul Rahova și eșecul cumplit de la europarlamentarul, cel mai slab scor din 1996, a provocat un haos uriaș în interiorul PSD. Noii lideri care au preluat neoficial puterea în PSD ar încerca acum să elimine mai mulți candidați care au reușit să ajungă în Parlamentul European în urma alegerile.

Potrivit surselor Știrilor ProTV, mai mulți lideri PSD încearcă să o convingă pe Viorica Dăncilă, cea care a preluat conducerea partidului după condamnarea definitivă primită luni de Liviu Dragnea, să elimine de pe lista PSD candidații la europarlamentare din afara partidului.

Ar fi vorba de Carmen Avram, Chris Terhes, Tudor Ciuhodaru și Maria Grapini.

Dacă Ciuhodaru este și deputatul PSD, ceilalți trei au ajuns în ultimul moment pe listă PSD din afara partidului, lucru care cu siguranță a provocat supărarea altor membri care doreau o poziție eligibilă pentru a merge în Parlamentul European. Liviu Dragnea a girat prezența celor patru pe lista PSD.

O decizie va fi luată cel mai probabil marți când liderii PSD se vor reuni atât în Biroul Permanent Național cât și în Comitetul Executiv, primele ședințe fără participarea lui Liviu Dragnea.

Tot marți, BEC va anunța rezultatul final la alegeri și ar putea cere partidelor să anunțe exact ce oameni vor merge în Parlamentul European.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here