Este OFICIAL: S-a decis ca Paul Stănescu să preia funcția de președinte executiv al PSD

Marți după-amiază, conducerea PSD a decis ca Paul Stănescu să fie preşedinte executiv interimar al PSD. 

Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de premierul României, Viorica Dăncilă, care a preluat funcția de președinte al Partidului Social Democrat, după ce Liviu Dragnea a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, pentru că Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, luni, să mențină sentința pronunțată de instanța de fond în cazul liderului social-democrat, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

„Am hotărât ca funcţia de preşedinte executiv să îi revină lu Paul Stănescu”, a declarat Viorica Dăncilă, înainte de ședința CEx.

La ședințele CEx vor participa şi miniştrii, a mai anunțat Dăncilă, susținând că PSD va trebui să revină la mesajele din 2016. Ea a recunoscut că în ședință s-a plâns că subiectele pe Justiție au făcut rău partidului.

„Vom reveni la mesajele din 2016, astfel încât să trecem peste această perioadă dificilă. Consider că au fost foarte multe discuţii legate de justiţie. S-a realizat 73% din progrum de guvernare, dar discuţiile au fost mereu despre justiţie.

Trebuie să ne asumăm toţi această vină, să ne asumăm rezultatul alegerilor europarlamentare.

Rezultatul la alegeri nu poate mulţumi, preşedintele partidului arestat…, este dificil, dar vom trece peste aceste momente. Aceste probleme trebuie să le deconteze persoana vinovată, nu partidul în ansamblu.

PSD a luat act de rezultatul referendumului. Săptămâna aceasta trebuie să trimitem la Cotroceni propunerile de miniştri, pentru că expiră interimatele. Trebuie să venim şi cu nominalizare de vicepremier, dl. Ştefan pleacă la Curtea Europeană de Conturi.

Nu am vorbit cu Victor Ponta, cu Pro România despre o viitoare colaborare”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Reamintim că Paul Stănescu a făcut grupul de social-democrați care i-au cerut lui Liviu Dragnea să facă în pas în spate de la conducerea partidului, poziție care l-a costat pierderea funcțiilor de vicepremier și de ministru al Dezvoltării Regionale.

2 COMENTARII

  1. Poate ca acum so gandi si el ca cei din OLT au votat masiv cu PSD si va baga apa si canalizare in comunelew dupa Valea Oltului acolo unde sunt cei mai saraci si mai redusi oameni

  2. In disperare de cauza ca vor pierde totul,PSD trimite pe teren tandemul neputintei si al prostiei intruchipate,respectiv pe Paul Stanescu si Viorica Dancila, ca sa salveze masinaria de minciuni si abureli a PSD.In plus,PSD are tot sprijinul unui condamnat penal de rang inalt si pionerul coruptiei din Romania,in persoana lui Adrian Nastase,secondat de o fosila comunista,fost secretar general in guvernul FSN si PDSR,transfigurat in PSD,respectiv personajul de trista amintire. Octav Cozmanca,care au si anuntat ca dimpreuna cu alţi foşti şi actuali lideri PSD formează un Grup de sprijin pentru actualul PSD. Vai de capul vostru de epigoni…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here