Primarul din Balș, liberalul Mădălin Teodosescu, abuzuri în campania electorală. Printre victime, mai mulți elevi

Primarul din Balș, liberalul Mădălin Teodosescu, nu s-a putut abține să nu facă abuzuri în campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Mai mulți părinți și cadre didactice sunt indignate după ce victime ale uneia dintre acțiunile sale au fost mai mulți elevi. 

S-a întâmplat cu o săptămână înaintea alegerilor de duminică, în parcarea primăriei, unde primarul PNL a blocat cu autoturismul pe care îl conducea un microbuz care transporta elevii la școală. El i-a ordonat însoțitorului elevilor să coboare jos din autovehicul, pe motiv că este membru al PSD. Microbuzul a plecat, ulterior, către școala unde trebuia să transporte elevii, respectiv Școala nr. 1, fără însoțitor.

“A fost un abuz, asta e clar. Au plecat copiii fără însoțitor, deși omul ăla are decizie din partea conducerii școlii să însoțească elevii. Părinții copiilor sunt liniștiți când aceștia sunt însoțiți pe traseu de un adult. Ce legătură aveau copiii cu campania electorală a primarului?”, s-a plâns unul dintre părinți.

Conducerea școlii a sesizat Inspectoratul Școlar Județean în legătură cu acest caz.

De asemenea, în ziua alegerilor edilul a făcut scandal în fața secției de votare nr. 69, la Scoala Specială, unde și-a vărsat năduful pe un membru al PSD.

Mai mult. supărat că partidul a pierdut alegerile în orașul pe care îl păstorește, luni, după alegeri, Mădălin Teodosescu a intrat în mai multe unități de învățământ, verificând condica de prezență a cadrelor didactice și intrând în mai multe săli de studiu pentru a se convinge dacă dascălii sunt la clasă.

“O asemenea atribuție nu intră în obligațiile primarului. El să își vadă de obligațiile pe care le are în primărie, să se streseze pentru dezvoltarea orașului, că se află cu multe în urmă la acest capitol, nu să se răzbune astfel pe oameni că nu i-au ieșit lui calculele politice și electorale”, a spus un cadru didactic.

PNL a pierdut alegerile europarlamentare în Balș, unde pe prima poziție s-a situat Partidul Social Democrat, cu o diferență de câteva sute de voturi față de liberali, lucru care l-a indignat pe primarul Mădălin Teodosescu, cu atât mai mult cu cât partidul i-a pus numele pe lista candidaților pentru Parlamentul European.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here