Armata recrutează tineri, băieți și fete, din Olt, pentru posturi de soldat profesionist

Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară, prin Biroul informare-recrutare al Centrului Militar Județean Olt, activitatea de recrutare a tinerilor, băieţi şi fete, pentru ocuparea celor 1585 de locuri pentru seria de formare 2019, soldat/gradat profesionist.

Termenul final de înscriere a candidaților și eliberarea adeverințelor pentru efectuarea examinării medicale este 18 iunie 2019, iar termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidat 3 iulie 2019, se arată într-un comunicat de presă al CMJ.

Repartizarea pe unități, arme/servicii/specialități militare a candidaților declarați admiși la selecție se face în zilele de 5 și 6 august.

Termen de prezentare la centrele de instrucție a candidaților repartizați, care nu au stagiul militar satisfăcut, este 26 august 2019, iar termenul de prezentare la centrele de instrucție a candidaților repartizați, care nu au stagiul militar satisfăcut, este data de 4 noiembrie 2019.

Lista funcţiilor pentru care se organizează concurs, precum şi criteriile specifice de recrutare şi selecţie pentru fiecare armă, serviciu sau specialitate militară poate fi consultată la biroul de informare-recrutare din cadrul centrului  militar judeţean Olt.

ARMATA oferă ceea ce-şi doreşte orice tânăr aflat în momentul crucial, al alegerii drumului în viaţă, respectiv: educaţie gratuită, o bună pregătire profesională, un loc de muncă la finalizarea studiilor, posibilitatea de afirmare şi construirea unei cariere, un trai decent garantat de un venit sigur şi atractiv”, se mai arată în comunicatul CMJ.

Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Olt activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar județean Olt, situat în Slatina, strada Drăgănești nr.29, luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30-16.30, marţi între orele 10.30-18.30, iar informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele 0249/431255 sau 0249/437173,și pe facebook: Centrul Militar Judetean Olt.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here