Dăncilă pregătește plecarea lui Vâlcov? Și-a luat un nou consilier pe reformă și fiscalitate

Deputatul Remus Borza a fost numit joi consilier onorific al premierului pe probleme economice, reformă și fiscalitate.

„Se acordă domnului Remus Adrian Borza calitatea de consilier onorific al prim-ministrului pe probleme economice, reforma și fiscalitate. Activitatea domnului Remus Adrian Borza este neremunerata”, se arată în decizia publicată joi în Monitorul Oficial.

La ora actuală, consilier de stat pe probleme economice al premierului este Darius Vâlcov. Considerat un apropiat al lui Liviu Dragnea, pe ai cărui oameni a început să-i îndepărteze din funcțiile importante, Dancila a vorbit de situația fostului primar din Slatina chiar după primul CEx.

Dancila a fost întrebată dacă va mai lucra cu Valcov și Anca Alexandrescu.

„Cu Anca Alexandrescu exclus. Este consilier onorific la Guvern, mâine o voi elibera din funcție. Și la partid la fel. Voi lua o decizie în curând legată și de Darius Valcov. Nu îmi cereți să va dau răspuns acum”, a răspuns Viorica Dancila marți seară.

Remus Borza a fost exclus din ALDE în iunie 2017, fiind acuzat că nu a votat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu și a recunoscut că purta discuții pentru a prelua un portofoliu în Executiv, respectiv cel al Energiei.

Darius Vâlcov are o condamnare în prima instanța de 8 ani de închisoare și a fost prezentat constant de Dragnea drept artizanul programului de guvernare. De altfel, de câte ori Guvernul a anunțat măsuri fiscale controversate, Darius Valcov a fost cel care a ieșit la declarații de la tribună Guverului, ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici rezumându-se la a lansa replici zeflemitoare la adresa jurnaliștilor.

Sursă: ziare.com

1 COMENTARIU

  1. S-a terminat Valcove , ceea ce ti-am zis,, in 2002 ,,s-a implinit : D.V)- Daca esti asa destept spune-mi: unde se fac afacerile ???? Eu)- Afacerile cinstite se fac la vedere si aceia se numesc oameni de afaceri . D.V)- Ha, ha , ha , ce prost mai esti , afacerile se fac in cimitir !!!! EU )-Da, acolo se fac ??? Acelea nu sunt afaceri Darius , acelea se numesc hotii ,si daca vei face asa ceva iti vor putrezi oasele in puscarie , tot ce vei face bun se va narui si lumea va striga dupa tine ca dupa ultimul talhar . Daca asta e scopul tau , dupa ce vei lua primar , o sa platesti amarnic , nu iti vei mai putea privi copiii in ochi . Ai impresia ca poti trece peste cuvintele mele , te inseli , va veni ziua in care nu vei mai avea fire de par in cap ca sa ti le smulgi . Darius , am avut incredere in tine si acum cum te transformi in calau sau poate ca ai fost calau de la inceput ,tu nu ai credinta . D.V)-Ha , ha,ha ,credinta este pentru prosti , pentru manipularea maselor , nu cred in Dumnezeu sunt ateu convins . Dar stai linistit ca si tu o vei duce bine , iti voi da afaceri sa faci bani multi . EU )- Nu-mi trebuie banii tai manjiti de sudoarea altora , eu am alte valori , am crezut ca atunci cand o sa iei primar o sa fi diferit de ei . Darius , tu cand vei ajunge mare nu ma vei mai cunoaste ,o sa fugi , vei sta alaturi de hienele astea de la masa care abia asteapta sa se pricopseasca , dar tot ei te vor infunda . Noi ,Darius , o sa fim cei mai mari dusmani si nu am sa te iert niciodata daca iti vei calca cuvântul in picioare , blestemat sa fie cel ce va face asta dintre noi doi !!! A venit ziua mult asteptata cand marele Valcov a ajuns un nimic , un corupt nenorocit care nu mai poate sa puna noaptea capul pe perna , o mizerie care si-a ascuns furtisagurile in cimitir si care isi asteapta sentinta de 10 ani bine meritata . Mai sunt 3 , trei pe care as vrea sa le vad la puscarie , nu o sa am liniste pana nu o sa-i vad vorbind singuri pe strada , nu au scapare .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here