Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, DEMOLEAZĂ organizația: excluderi de primari, viceprimari și consilieri pe bandă rulantă

Nu mai puțin de 13 aleși locali ai PNL din Olt, primari, viceprimari și consilieri, au fost excluși, aseară, din partid, propunerile fiind validate în Biroul Politic Județean (BPJ). Unora li s-a imputat neîndeplinirea targetului asumat la alegerile europarlamentare, altora – anumite declarații politice. De asemenea, alți membri au primit avertismente din partea conducerii organizației.

Au fost excluși primarul și viceprimarul din Pleșoiu, ca și cei patru consilierii locali liberali ai comunei, primarul și viceprimarul din Vulpeni, dar și trei consilieri locali, primarul din Izbiceni și cel din Scornicești.

„Sunt patru primari, doi viceprimari și șapte consilieri locali care au fost excluși. Unii au fost excluși pentru că nu și-au atins targetul la alegerile europarlamentare, alți și pentru declarații politice. De pildă, primarul de la Izbiceni a fost pe scenă cu deputați și senatori PSD, primarul din Scornicești a ieșit public și a declarat că susține Pro România. Pe lângă acestea este vorba și de slabele rezultate înregistrate la alegeri”, a declarat Liviu Voiculescu.

Liderul PNL Olt spune că, tot în ședința BPJ de aseară, au fost aplicate și mai multe avertismente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here