Doi polițiști împușcați în misiune, unul mortal. Mobilizare fără precedent pentru găsirea atacatorului

Alertă în județul Timiș. Luni dimineaţă au fost reluate căutările bărbatului care a împuşcat mortal un poliţist şi a rănit un altul. Ionel Marcel Lepa, în vârstă de 47 de ani, era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie, atunci când a deschis focul asupra a doi agenţi de poliţie din Recaş. Acum este căutat pentru omor calificat.

„El o fugit, s-o băgat la vecinu… a luat cheile de la o mașină, în disperare a intrat în curte în gard , a lăsat-o, a luat o a doua mașină, a intrat în stâlpi, a lăsat și alea și a fugit”, spune o martoră.

Vorbește despre dotările proaste ale polițiștilor, mașini ieșite din uz, tehnica veche de 50 de ani, ore suplimentare din lipsa de personal”, spune Cosmin Andreica preşedinte, sindicat Europol.

Mobilizarea oamenilor legii este fără precedent. Întreg județul Timiș este împânzit de polițiști care îl caută pe cel care a ucis un coleg de-al lor aflat în misiune.

Sunt folosite: elicoperul MAI, o dronă performantă, dispozitive cu termoviziune și câini special antrenați. Oamenii legii l-au căutat pe suspect până târziu în noapte, iar căutările au fost reluate în această dimineață.

Forţe suplimentare din Bucureşti, Arad şi Caraş- Severin au sosit în Timiş pentru prinderea lui Ionel Marcel Lepa.

Martorii povestesc că suspectul este rănit în umăr, după ce un alt agent a încercat să îl prindă.

Oamenii legii vă recomandă să sunați imediat la 112 dacă il vedeți pe acest bărbat sau să mergeți la cea mai apropiată secție de poliție.

Polițistul ucis avea 43 de ani si activa de 2 decenii în poliție, era căsătorit și avea doi copii.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here