O nouă tragedie în Prahova. Bărbatul cu ATV luat de viitură a fost găsit mort

Sursa foto: b1.ro

Bărbatul în vârstă de 42 de ani dat dispărut şi căutat în râul Prahova a fost găsit mort, duminică seara, la o distanţă de aproximativ 6 km de locul în care se bănuieşte că a căzut cu ATV-ul în apă. Pompierii prahoveni continuă căutările celui de-al patrulea copil luat de viitură, în Sângeru. 

Al patrulea om care a murit în Prahova în urma inundaţiilor. Bărbatul dat dispărut şi căutat a fost găsit. Potrivit reprezentanţilor IPJ Prahova, trupul neînsufleţit al bărbatului care a fost dat dispărut sâmbătă şi căutat în râul Prahova a fost găsit în albia râului.

„În urma identificării, se confirmă faptul că este un bărbat în vârstă de 42 de ani, din oraşul Breaza, dat dispărut în seara zilei de 01.05 a.c, după ce a plecat cu ATV ul de acasă şi nu s-a mai întors”, susţin poliţiştii.

Surse judiciare au precizat că bărbatul a fost găsit la aproximativ 6 km distanţă faţă de locul în care se bănuieşte că a căzut cu ATV-ul în apă.

Pompierii prahoveni continuă căutările celui de-al patrulea copil luat de viitura produsă vineri în localitatea Sângeru. Acesta a fost luat de viitură, împreună cu mama lui şi alţi trei fraţi. Femeia a fost salvată, iar ceilalţi trei copii au fost găsiţi morţi.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here