Bărbat din Caracal, reținut pentru trafic de influență. A luat bani pentru angajarea unei tinere la Spitalul Slatina

Un bărbat de 34 de ani, din Caracal, a fost reținut de procurori și polițiști, luni seară, în timp ce primea bani pentru angajarea unei tinere la Spitalul Județean de Urgență Slatina, prin trafic de influență.

Potrivit procurorilor, din probele administrate până în prezent rezultă că, în cursul lunii aprilie 2019, denunțătorul, N.M., din localitatea Fărcașele, județul Olt, i-a dat inculpatului 500 de euro și 1000 de lei, în vederea facilitării angajări fiicei sale pe un post de asistentă medicală în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina.

„În schimbul sumelor de bani menționate, inculpatul i-a predat denunțătorului două seturi de subiecte ce urmau a fi extrase la proba scrisă, respectiv orală, a concursului pentru ocuparea unui post vacant de asistent medical”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care se ocupă de caz.

Duminică seară, denunțătorul a fost contactat de către inculpat, care îi cerea să se întâlnească a doua zi pentru a-i remite o altă sumă de bani, respectiv 1000 de lei.

Cei doi s-au întâlnit, numai că la întâlnire au sosit și procurorii, însoțiți de mascați, inculpatul fiind surprins în flagrant în timp ce primea banii de la martorul denunțător.

În cursul zilei de astăzi, urmează ca bărbatul să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt, cu propunerea de arestare preventivă.

Citește și Bărbatul care a luat MITĂ pentru angajarea unei femei la Spitalul Slatina, arestat preventiv. El este angajatul unui liceu din Caracal/ FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here