Accidente cu bicicliști. O persoană a ajuns la spital. Victimele, cercetate, tot ele, penal!

Doi bicicliști au suferit leziuni după ce s-au dezechilibrat și au căzut de pe bicicletă. Una dintre victime a ajuns la spital. Pentru că amândoi se aflau sub influența băuturilor alcoolice atunci când s-au produs accidentele, bicicliști trebuie să suporte rigorile legii, fiinc cercetați penal de oamenii legii.

Polițiștii au fost alertați, ieri, de faptul că un biciclist a suferit răni după ce s-a dezechilibrat și a căzut de pe bicicletă pe raza comunei Osica de Sus, fiind transportat la spital.

Oamenii legii care s-au deplasat la fața locului și la spital au stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 58 de ani, din municipiul Caracal, se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul în care s-a produs accidentul.

„Polițiștii au testat biciclistul cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,08 mg/Litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Un eveniment similar s-a petrecut, în aceeași zi, la Deveselu. În urma verificărilor, polițiștii  au constatat faptul că biciclistul, de 58 de ani, din aceeași localitate, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil.

Testat cu aparatul alcooltest, a reieșit că omul era băut, rezultatul fiind de 0,84 mg/Litru alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri oamenii legii au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here