Dezvăluiri despre viața lui Dragnea în pușcărie. De ce nu se uită la televizor

Sursa foto: b1.ro

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat luni seară la un post de televiziune că Liviu Dragnea „e un om foarte puternic”, dar că nu se uită la televizor „ca să uite și să se delimiteze.”

„Liviu Dragnea e un om foarte puternic și foarte demn și curajos. A rămas așa până în ultima clipă. Eu sper ca oamenii să nu se delimiteze de Liviu Dragnea și să nu uite că în acest partid foarte mulți au căzut la datorie în bătălia pe care am avut-o pentru democrație și împotriva a ceea ce numim statul paralel. Sunt oameni de partid care, de-a lungul ultimilor ani, au tot suferit și au tot fost vânați pentru simplul motiv că erau membri PSD. Sper ca partidul să nu uite că mulți dintre colegi au suferit alături de familiile lor”, a spus Codrin Ștefănescu.

El a continuat precizând că fostul șef al PS nu se uită la televizor, „ca să uite”.

Dosarul lui Liviu Dragnea e o mizerie de la un cap la altul. Totul e cusut cu ață albă. Toți din partid știm lucrul acesta. Nu cred că Dragnea se uită la televizor, încearcă să nu se uite și să se delimiteze de toate lucrurile astea. Când m-a sunat, nici nu l-am încărcat cu mesaje proaste sau știri negative. Mi-a spus că e puternic, e demn și că își duce mai departe crucea mai departe (…) Lui Liviu Dragnea nici măcar nu i-a trecut prin cap că va fi executat pe o astfel de speță și nimeni din partid nu a crezut lucrul acesta”, a mai precizat Ștefănescu.

Acesta a mai spus că atunci Dragnea va putea primi vizite, îl va vizita.

„Atunci când va putea primi vizite, sunt pe lista de vizitatori. Am să mă duc, așa cum m-am dus și la Adrian Năstase și la Costică Niță, așa cum nu m-am delimitat nici de Olguța Vasilescu când a avut cătușe la mâini, așa cum nu m-am delimitat nici de Ionel Arsene, Radu Mazăre și mulți colegi de-ai noștri”.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here