Olt/ Nu se poate așa ceva: Iată din ce a scăpat un șofer BEAT CRIȚĂ. Asta e mâna lui Dumnezeu!

Un bărbat de 41 de ani, din comuna Pleșoiu, care a urcat beat criță la volan, weekend-ul trecut, și a plecat la drum. Șofatul nu a durat prea mult, bărbatul intrând cu mașina într-un stâlp de electricitate, impactul fiind unul foarte puternic.

Cu toate acestea, bărbatul a scăpat fără nici o rană. El a ajuns la spital, dar numai pentru a i se preleva probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„La data de 16 iunie, un bărbat de 41 de ani, din comuna Pleşoiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada A. I. Cuza din satul Schitu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un stâlp. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,44 mg./Litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge”, a declarat ofițerul de relații cu presa din cadrul Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi distrugere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here