Marius Oprescu, la Congresul PSD: Delegații Oltului au libertatea să aleagă ce candidați vor

Președintele executiv al PSD Olt a declarat sâmbătă, la Congresul extraordinar al partidului, că delegații din Olt au libertatea de a alege pe oricine dintre cei candidează la funcțiile din conducerea partidului.

Pe de altă parte, Marius Oprescu a spus că e greu ca dintre cei care candidează să poată vota pe cineva, atâta timp cât majoritatea acestora este formată din oameni care au pierdut alegerile.

„Delegații Oltului au libertatea astăzi, în funcție de ce urmăresc în sală, să își aleagă candidatul și să îl voteze. Personal îmi mențin părerea pe care mi-am spus-o și zilele trecute; e greu să găsești în lista de candidați oameni de valoare atâta timp cât majoritatea provin din organizații care au pierdut alegerile. Nu cred că au ce să mă învețe astfel de oameni care au pierdut alegerile, nu au ce să ne învețe pe noi, cei care de-a lungul timpului am câștigat alegerile”, a declarat Oprescu.

El susține că în cursă trebuia să intre oameni care au înregistrat succese electorale.

„Cred că o echipă trebuia făcută din oameni care au câștigat, din învingători care au știut de fiecare dată, indiferent de momentele grele sau bune să câștige alegerile în organizațiile lor”, a evidențiat președintele executiv al PSD Olt.

Acesta a răspuns și ironiilor lansate la adresa sa de Marian Oprișan, care susținea că nu a auzit de el.

„Marian Oprișan spunea că nu mă cunoaște, dar m-a sunat de două ori să îl sprijin la UNCJR. Dacă m-a sunat înseamnă că el are numărul meu; eu nu am numărul lui. Nu l-am căutat niciodată”, a declarat Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here