Răsturnare de situație. Poliția revine cu precizări în cazul crimei din Timiș

Sursa foto: digi24.ro

Reprezentanții Poliției Timiș au anunțat că individul din Făget și-a atacat victimele cu o bâtă, și nu cu un cuțit, așa cum fusese anunțat inițial. În total, bărbatul, a bătut cinci persoane, dintre care una a fost omorâtă în parc, iar a șasea victimă a fost lovită cu mașina, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în total, Ionel Boldea a rănit, miercuri dimineața, șase persoane, un bărbat fiind omorât.

Individul de 33 de ani a mers în parcul din orașul Făget, unde, din senin, a atacat un bărbat și o femeie, soț și soție, care făceau jogging. I-a lovit cu pumnii și cu picioarele, dar și cu o bâtă. Ca urmare a loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia a suferit răni grave, aceasta fiind în comă.

Apoi, potrivit polițiștilor timișeni, bărbatul a plecat cu bicicleta cu care venise în parc, pe care nu a furat-o, așa cum fusese informația inițială, către localitatea Temerești. Pe drum, tânărul a întâlnit un tractor, în care se aflau două persoane, respectiv o femeie și un bărbat, care mergeau la câmp. Individul i-a bătut și pe aceștia, apoi, bărbatul s-a întâlnit cu o femeie aflată în cârje, pe care, de asemenea, a lovit-o.

Comportamentul bărbatului ar putea fi determinat de consumul de alcool sau de droguri

La un moment dat, bărbatul a ajuns în curtea unui localnic din Temerești, de unde a furat o mașină. În momentul în care a dorit să iasă din curte cu autoturismul, individul a lovit cu mașina un alt bărbat.

Niculina-Claudia Julea, medic primar în cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara, a declarat, miercuri, corespondentului Mediafax, că trei dintre victimele bărbatului, toate bătute cu o bâtă, au ajuns în unitatea medicală.

Printre acestea se numără și soția bărbatului ucis în parcul din Făget, care a fost transportată la Timișoara cu elicopterul SMURD, fiind în comă.

„Au fost aduse la Timișoara trei victime, trei persoane de sex feminin, vârstnice toate trei. Una este în stare gravă, în comă, intubată. Cea de-a doua este tot în stare gravă, nu este intubată, este conștientă, cooperantă, cu traumatism cranio-cervical și de torace superior. Cea de-a treia pacientă are un traumatism cranian mai ușor. Toate trei pacientele au fost agresate cu o bâtă, nu sunt înjunghiate. Una dintre ele, cea cu traumatism cranio-cervical, după ce a fost lovită cu bâta, agresorul i-a înfipt-o în gât”, a afirmat medicul Niculina-Claudia Julea.

Deocamdată, nu se știe care sunt cauzele care au determinat comportamentul bărbatului, nefiind exclusă posibilitatea ca acesta să fi consumat alcool sau droguri.

La ora transmiterii acestei știri, criminalul este căutat de zeci de polițiști din județul Timiș.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here